Een architectenbureau in Utrecht en omgeving kiezen? Wij helpen je!

Ben je van plan om te gaan verbouwen of misschien wel je eigen droomhuis te laten bouwen? Bij het in Utrecht gevestigde architectenbureau Atelier 3 ben je aan het juiste adres voor het ontwerp en de bouwbegeleiding van jouw project. Al meer dan 30 jaar maken de architecten van dit bureau de mooiste ontwerpen en zorgen ze ervoor dat de wensen van de opdrachtgever voorop staan. Ben je benieuwd naar de verschillende projecten die reeds zijn gerealiseerd? Of wil je meer informatie over de werkwijze en de diensten die dit bureau je kan bieden? Neem een kijkje op de website van dit architectenbureau: atelier3.nl.

De werkwijze van het architectenbureau in en rond Utrecht

Bij Atelier 3 staat een tevreden opdrachtgever voorop. Het doel van dit architectenbureau is het realiseren van jouw droom. Het begint allemaal met een kennismakingsgesprek waarin jij jouw wensen kenbaar maakt. Het is belangrijk dat de architect goed luistert en begrijpt wat jij voor ogen hebt. Daarnaast zal de architect je informeren over de verschillende mogelijkheden en je adviseren over de te maken keuzes. Atelier 3 biedt een breed scala aan diensten op het gebied van architectuur, waaronder:

  •  ontwerp en bouwbegeleiding
  •  kennismakingsgesprek voor wensen
  •  schetsontwerp en definitief ontwerp
  •  diensten voor nieuwbouw en verbouwing
  •  ervaring in verschillende bouwstijlen

Het eerste ontwerp dat wordt gemaakt is een schetsontwerp. Hierin worden de hoofdlijnen van het plan weergegeven. Voldoet dit ontwerp aan jouw verwachtingen? Dan wordt er een definitief ontwerp gemaakt. Dit is een uitgebreider plan met onder andere bouwtechnische details en materialen. Ook voor interieurontwerp kun je bij dit architectenbureau terecht. Nadat het ontwerp is gemaakt en goedgekeurd kan de bouw beginnen. Maar ook tijdens de bouw kun je de hulp en begeleiding van de architect inschakelen.

De diensten van Atelier 3

Dit architectenbureau in Utrecht kun je inschakelen voor het ontwerp van een nieuwbouwwoning, een verbouwing of een bedrijfspand. Daarnaast kun je hier terecht voor een ontwerp dat aansluit bij de bouw van een eigen villa. De architecten van Atelier 3 hebben ervaring in verschillende bouwstijlen. Of je nu houdt van modern, landelijk of juist een jaren 30 woning, de architecten tekenen het ontwerp geheel naar jouw smaak.

De interieurontwerpen die dit bureau maakt zijn adembenemend. Of je nu een strak en modern interieur voor ogen hebt of juist een landelijke inrichting, de architecten van Atelier 3 zorgen ervoor dat het ontwerp volledig voldoet aan jouw wensen. Voor een nieuwbouwwoning zijn Utrecht, Zeist en De Bilt de plaatsen waarin de architecten het meest actief zijn. Maar ook in de andere plaatsen in en rond de provinciehoofdstad kun je de woningontwerpen van Atelier 3 terugvinden.

Atelier 3: het architectenbureau dat wijds uitpakt

Atelier 3 is het architectenbureau dat al meer dan 30 jaar de mooiste woningen ontwerpt. Vanuit een eigen ontworpen studio in Utrecht zorgen de architecten voor de meest prachtige ontwerpen. Maar ook buiten de stadsgrenzen van Utrecht kun je op dit bureau een beroep doen. Heb je al eens gedroomd van een eigen villa? Of wil je graag een verbouwing van je jaren 30 woning? Vrijwel alles is mogelijk. De architecten van Atelier 3 gaan graag voor je aan de slag. Ben je benieuwd naar de projecten die reeds zijn gerealiseerd? Op de website www.atelier3.nl kun je een kijkje nemen bij verschillende ontwerpen. Je vindt hier ook ervaringen van opdrachtgevers. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen voor Atelier 3? Neem gerust contact op met dit architectenbureau.